Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، یک‌صد و چهل و سومین شماره مجله خیمه در خردادماه ۱۴۰۱ برای بیستمین سال پیاپی منتشر شد. در شماره جدید این نشریه در بخش چهره ماه، به مرحوم آیت‌الله سیدعبدالله فاطمی‌نیا با عنوان «مردی که شبیه حرف‌هایش بود» پرداخته است. در مطلبی از حجت‌الاسلام حسین فتحی به لطافت استاد فاطمی‌نیا پرداخته و چنین عنوان شده است که « آدمی در این سطح و موقعیت، ذره‌ای هوای نفس نداشت و هیچ وقت از خودش، از کارش و از سختی‌هایی که کشیده است تعریف نمی‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمله معروفش این بود که ما طلبکار خدا نیستیم در شرایطی که خودش مریض بود، همسرش مریض بود، فرزندش هم سرطان داشت و کماکان درگیر بیماری است و همه خانواده در یک گرفتاری شدید قرار داشتند، وقتی فرزند ایشان می‌گوید این چه وضعی است که داریم، ایشان پاسخ می‌دهد بهترین وضع را داریم، مگر از خدا طلبکاریم»

این نوع نگاه نشان می‌دهد که در کنار تصویر عمومی و رسانه‌ای شده‌ای که از روحانیت منتشر می‌شود، سنخی از روحانیت نیز وجود دارند که همچون سایر مردم با گرفتاری‌ها و مشکلات زیادی روبه‌رو هستند، اما از زاویه‌ای منحصر به فرد و معناساز به زندگی و حوادث زمانه نگاه می‌کنند و زمانی‌که با روایت زندگی آن‌ها آشنا می‌شویم، با نوع نگاه آن‌ها نیز آشنا خواهیم شد.

 در مطلبی دیگر، فرزندش، حجت‌الاسلام سیدعلی فاطمی‌نیا، خاطرات شیرینی را از زندگی خصوصی آیت‌الله مطالب بیان کرده است و همچنین دختر استاد در یادداشتی تحت عنوان «لقمه‌های صبحانه پدر برای دختر» به رابطه عاطفی‌ خود با پدر پرداخته است.

در پرونده‌ گزارش ماه خیمه، به سرود «سلام فرمانده» پرداخته شده است. در بخشی از این گزارش آمده است که «این سرود در بسیاری از نقاط کشور و حتی خارج از کشور توسط کودکان و نوجوانان همخوانی می‌شود، واکنش‌ها و حواشی متفاوت زیادی را به همراه داشته است، اگرچه مخاطب سنی این اثر دهه نودی‌ها هستند؛ اما فرم موسیقی این سرود باعث شده است که بزرگترها نیز با کودکان هم‌نوا شوند، فعال بودن زبان بدن و حرکات هماهنگ دست، هیجانی مناسب تولید و مخاطب را به سوی خود جذب می‌کند.»

در بخش پایانی گزارش تاکید شده است که «به هرحال اکثر کارشناسان باتوجه به ضعف‌های شعر، جوشش آن را پدیده‌ای ویژه می‌دانند و از طرفی معتقدند که این سرود باید مردمی بماند و دور از فضای دستوری و آیین نامه‌ای به رشد خود ادامه دهد؛ البته جای تامل است که چرا هر سال یکی از این نوع کارها در کشور تولید و اجرا نمی‌شود؟

پرونده ویژه این شماره خیمه درباره «اسلام و محیط‌زیست» است که آیت‌الله احمد مبلغی، یادداشتی درباره پیوند علم و دین حول محیط‌زیست در آن  نگاشته است، حجت‌الاسلام مرتضی جوادی آملی در مطلبی با عنوان «ظلم به طبیعت حرام است» به تبیین آرای محیط زیستی پدر پرداخته است، همچنین یک پژوهشگر دین در این نشریه در مطلبی با عنوان«تخریب‌گران محیط زیست مفسد فی الارض هستند» به موضوع تخریب‌ محیط‌زیست به دست عوامل انسانی پرداخته است.

گفت‌وگو با حجت‌الاسلام محمدرضا مصطفی‌پور با عنوان «حوزه دغدغه محیط زیست ندارد»، گفتگو با محمدصالح طیب‌نیا  با عنوان «غفلت از ظرفیت وقف برای حفظ محیط زیست»، پژوهشگر دین و محیط زیست در گفت‌وگو با خیمه مطرح کرد «محیط زیست به ابواب فقهی اضافه شود» از دیگر بخش‌های پرونده ویژه این شماره خیمه به شمار می‌آید.

در بخش فرهنگ این نشریه عناوینی همچون «هنرمندی که عشقش را با چیز دیگری عوض نکرد» روضه پای چرخ گلدوزی، داستان زندگی پرفزار و نشست و پربار حجت‌الاسلام چیت‌چیان با عنوان «بیوک آقا و انتشارات مرتضوی»، روایت آخر زهرا کاردانی با عنوان «خاطر بچه‌های ما دستمال نظافت نیست» به چشم می‌خورد.

پاسخ سه کارشناسی به سؤال خیمه با عنوان «تجربه نزدیک به مرگ وهم یا واقعیت»، «زهره اخوان مقدم از انسداد ارتباطی بین دانشگاه و جامعه می‌گوید»، «اجازه بدهید مردم از نتایج پژوهش‌های قرانی مطلع شوند»، دغدغه‌های داود جعفری پیشکسوت قرآنی با عنوان «سالن مسابقات خالی از مردم»، حجت‌الاسلام توکل از سبک زندگی رضوی می‌گوید با عنوان «درس‌هایی از یک زندگی برای دولت و ملت» در بخش آئین این نشریه عنوان شده است.

ماهنامه خیمه برای بیستمین سال متوالی با صاحب امتیازی و مدیر مسئولی محمدرضا زائری و با موضوع هیأت‌ها و مجالس مذهبی، عاشورا، امام حسین (ع) ادبیات دینی و آیین‌های مذهبی منتشر شد.

 انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ماهنامه خیمه سید عبدالله فاطمی نیا محمدرضا زائری امام حسین سبک زندگی رضوی حجت الاسلام فاطمی نیا محیط زیست آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی از آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات محیط زیست استان در راستای جمع‌آوری پسماند و نخاله‌های ساختمانی، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی "مسیر سبز - ایران پاک " را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرج‌گاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران 31 استان کشور ابلاغ کرده است.

وی ابلاغ طرح پاکسازی طبیعت را راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور برشمرد و گفت: اجرای طرح پاکسازی طبیعت علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، سبب می‌شود گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح ملی مسیر سبز ایران پاک با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش استان مرکزی،  در بازه زمانی یک ماهه مقدار 480 هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود 90 تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شده است.

یوسفی خاطرنشان کرد: براساس ماده هفت قانون مدیریت پسماندها، مدیریت اجرایی تمامی پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌ها قرار دارد و باید نسبت به به این امر توجه داشته باشند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • «رخ‌ مادر» امروز از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • «رخ‌ مادر» روی آنتن شبکه افق/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • «رخ‌ مادر» از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند